Aquests són els projectes que recolza la campanya «No hi ha somnis impossibles, desperta!» Durant el curs 2018-2019. Si necessites més informació d’algun d’ells no dubtis a contactar-nos al correu electrònic info@nohaysueñosimposibles.org.

Formació del voluntariat

Objectiu del projecte: les tres ONGD donen suport als processos formatius del voluntariat, tant local com internacional. En concret, s’acompanyen a les voluntàries i els voluntaris, amb l’objectiu de treballar una mirada més global de la realitat, crítica i transformadora, que enriqueixi les futures experiències en els voluntariats de curta i llarga durada i en els camps de treball de Ceuta i Tànger.

Enfortiment del compromís voluntari

Objectiu del projecte: el nostre voluntariat està format per persones que de manera totalment altruista posen part del seu temps, coneixements i energia a contribuir en la construcció d’un món més equilibrat i solidari. Aquest projecte comprèn la formació en matèria de desenvolupament, així com l’acompanyament a persones voluntàries i seus, amb l’objectiu de cultivar una mirada més global de la realitat, crítica i transformadora, que enriqueixi les futures experiències en els voluntariats.

Camp de treball a Tànger

Objectius del projecte: l’experiència pretén acostar-se a la cultura i a la realitat social de Marroc, en concret de Tànger, compartir l’experiència en grup i suscitar a les persones participants una consciència crítica que els porti ser agents de transformació social.

Es realitza durant 15 dies en el mes de juliol. Destinat a persones de 18 a 21 anys.

Camp de treball a Ceuta

Objectiu del projecteconèixer el fenomen migratori analitzant les causes des de l’origen, col·laborar en les tasques d’acompanyament, formació i sensibilització proposades a les persones beneficiàries del CETI (Centre d’Estada Temporal d’Immigrants) per la Fundació Elín, conviure i compartir l’experiència de grup amb el voluntariat i la comunitat Vedruna de Ceuta, i suscitar a les persones participants una consciència crítica que els porti ser agents de transformació social.

Es realitza durant 15 dies en el mes d’agost. Destinat a persones a partir de 22 anys.

Trobada Inspectorial del Voluntariat

Objectiu del projecte: la Trobada Inspectorial del Voluntariat es realitza un cop l’any i convoca a persones voluntàries de les tres ONGD de la Inspectoria. Hi participen un grup de persones responsables / representatives de diferents seus de les ONGD. És un moment per intercanviar experiències, formar-se, i créixer en la proximitat i coneixement de la riquesa del Voluntariat de la Inspectoria Maria Auxiliadora.

Es realitza durant 15 dies en el mes d’agost. Destinat a persones a partir de 22 anys.

Voluntariat Internacional

Objectiu del projecte: el contacte amb les realitats del Sud permet apropar-nos a realitats diverses i molt diferents de la nostra. És un viatge que s’ha d’emprendre amb obertura de ment, sense prejudicis, amb moltes ganes «d’amarar» i aprendre d’altres persones i projectes. I per sobre de tot, amb l’objectiu que sigui una experiència que després ens serveixi per comprometre’ns en el Nord i el Sud per lluitar per un món més just i que promogui el dret a l’educació.

Una campanya de :